KCSSZ-elnök: példaértékű a magyar családpolitika

Belföld, 2019.05.24

Példaértékű a magyar családpolitika, éppen ezért az egész Kárpát-medencében szükséges a népszerűsítése - mondta a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének (KCSSZ) hétvégén megválasztott új elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Márton Zsuzsanna hozzátette: a többgyermekes családmodell nemcsak demográfiai, hanem személyiségfejlődési szempontból is fontos, egykeként sokkal nehezebb megtanulni megosztani az anyagi és szellemi javakat, mint egy többgyerekes család tagjaként.

A szervezet által olyan embereket ismert meg, akik már több évtizede a Kárpát-medencei magyar összefogásért dolgoznak, az ő tapasztalatukat pedig "forradalmi lendülettel és marketing alapú szemlélettel" kívánja kiegészíteni - mondta.

Hangsúlyozta: a szervezet legfontosabb küldetése továbbra is a magyarság szülőföldön maradásának és magyarságtudatának ösztönzése lesz.

A csaknem húszéves szervezet több mint száz erdélyi, vajdasági, kárpátaljai, felvidéki és belföldi családszervezetet fog össze és több tízezer családot szólít meg - hangzott el a műsorban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!