Kezdeményezték a letartóztatását annak a férfinak, aki egy dohányboltot próbált meg kirabolni Szegeden

Belföld, 2022.12.06

A Szegedi Járási Ügyészség kezdeményezte a letartóztatását annak a férfinak, aki vasárnap reggel próbált meg kirabolni egy dohányboltot Szegeden, majd egy élelmiszerboltnál is próbálkozott.

Dohánybolt-rablás A 35 éves budapesti férfi közvetlenül nyitás előtt érkezett a Kálvária téri dohánybolthoz, majd az eladóhoz lépett és egy ollót szorított a mellkasához, majd szúró mozdulatok tett és a bevételt követelte. Ezután kisebb dulakodás kezdődött, majd az eladónak sikerült megnyomnia a pánikgombot, ezután a támadó elmenekült a helyszínről. Úgy tudjuk a középkorú eladó hölgyet az esetet követően sokkos állapotban, könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Információink szerint már több ízben is érte korábban attrocitás.

A férfinak ugyanakkor ez sem volt elég, ugyanis a korábbi sikertelen rablást követően egy élelmiszerboltba is betért, ahol hasonló módszerrel próbált meg pénzt szerezni, de itt sem járt sikerrel.  

A többrendbeli, minősített rablás bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel kezdeményezte a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését.  

A letartóztatásról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója ma fog dönteni.  
(Webrádió)

Galériánk

Dohánybolt-rablás Dohánybolt-rablás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!