Kicserélték a Roosevelt téri játszótér trambulinját (Frissítve)

Belföld, 2022.11.24

A gyermekeknek több hónapig nélkülözniük kellett, de a napokban kicserélték a Roosevelt téri játszótér trambulinját.

Trambulin Eltűnt a védőrács, a kivitelező pótolta az augusztus elején veszélyessé vált trambulint Szeged egyik legnépszerűbb játszóterén.  

Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a Roosevelt téri játszótér egyik legnépszerűbb elemét, a kicsik által leginkább kedvelt trambulint le kellett keríteni augusztus végén, mert veszélyessé vált. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. azonnal a kivitelezőhöz fordult a garanciális ügyéntézés érdekében, amely most zárulhatott le a cserével. A hiányzó alaktrészre egyébként hónapokat kellett várni, de végre megérkezett. Azonban nem csak a trambulin cseréjét kellett megoldania a kivitelezőnek, hiszen a  körforgó esetében is garanciális javítás vált szükségessé. Úgy tudjuk, ennek az alkatrésznek a beszerzése is folyamatban van, amely hamarosan megoldódhat.

Makrai László ugyanakkor kérdésünkre elmondta, hogy a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. -nél továbbra is az őszi levelek összegyűjtése zajlik, valamint többek között a munkatársaik díszitik fel Szeged karácsonyfáját is, illetve emelték helyére Rudolfot, a világító rénszarvast a Dugonics téren. Szeged karácsonyfájának díszítő elemei nem változnak, az eddigi években megszokott díszeket kapja meg a Kiskundorozsmáról elszállított 35 éves ezüstfenyő.  
(Webrádió)

Galériánk

Trambulin Trambulin
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!