Költségvetés - Fidesz-KDNP: Gyurcsány és az általa vezetett ellenzék mindig csak el akar venni a családoktól

Belföld, 2019.06.19

Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett ellenzék mindig csak el akar venni a családoktól - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a kormánypártok nevében szerdán.

A politikus arra reagált, hogy az Országgyűlés megkezdte a jövő évi költségvetés tárgyalását. Mint mondta, a 2020-as költségvetés a családok költségvetése.

Értékelése szerint Gyurcsányék mindig csak el akarnak venni a családoktól, mindent sajnálnak tőlük, miközben az Európai Parlamentben minden egyes bevándorláspárti javaslatot támogatnak.

Az ellenzék semmit nem változik, ugyanazok a Gyurcsányék törtek az ellenzék élére, akik megnehezítették a gyermeket nevelő családok életét és akik egyszer már tönkretették az országot - mondta a kormánypárti politikus.

Elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, eltörölték az otthonteremtési támogatásokat, elvették a három éves gyest az édesanyáktól, bölcsődéket, óvodákat, iskolákat zártak be - sorolta Nacsa Lőrinc, jelezve: mindezek visszaállítását sem támogatták és "zsigerből támadnak" minden új családtámogatást.

Ők nem támogatták a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat segítő adócsökkentéseket, továbbá azt sem, hogy többet fordítsunk az ország védelmére, a biztonságra, az egészségügyre, az oktatásra - mondta a képviselő.

A 2020-as költségvetés szavazásakor ki fog derülni, Gyurcsányék kinek a pártján állnak- tette hozzá.

A Fidesz és a KDNP minden támogatást meg fog adni a családok támogatásának költségvetéséhez, amely már két és félszer annyit biztosít a családoknak, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es költségvetés - jelentette ki Nacsa Lőrinc.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!