Leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben

Belföld, 2023.01.18

A heves esőzés miatt leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben szerdán - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben Kapás Márton elmondta: a Kékesi úton mintegy tizenöt négyzetméteren föld és törmelék csúszott le a patakmederbe; a szakaszon forgalomkorlátozás mellett lehet közlekedni.

A helyszínen a bátonyterenyei és a pásztói hivatásos, az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, valamint az önkormányzat munkatársai dolgoznak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával.

Már kiemeltek a házak kertjeivel határos patakból egy nagyméretű fát, és homokzsákokat töltenek meg, hogy védjék a mintegy 25-30 méterre lévő lakóházakat - ismertette a szóvivő, hozzátéve, hogy az épületeket egyelőre nem veszélyezteti a víz.
(MTI)

Galériánk

Leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben Leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben Leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!