LIBE-ülés - Hidvéghi: a brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze

Belföld, 2017.12.07

A Fidesz a nyomásgyakorlás újabb eszközének tartja a csütörtöki brüsszeli meghallgatást.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: Brüsszel és a Soros-birodalom újabb támadást indított Magyarország ellen.

A brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját. Egyszerűen le akarják járatni, meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akarja betelepíteni a migránsokat - közölte a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs értékelése szerint az Európai Parlament LIBE meghallgatásán álságos és átlátszó színjáték zajlott, és minden Soros forgatókönyve szerint történt: Soros György brüsszeli szövetségesei megrendelésre támadták Magyarországot és ehhez a Soros-hálózat szervezetei, valamint a magyar baloldal asszisztáltak. A meghallgatásra olyan szervezeteket hívtak meg hazánk ellen tanúskodni, mint a Magyar Helsinki Bizottság, a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyek Soros pénzéből működnek. Szégyen, hogy Niedermüller Péter (DK) és Szanyi Tibor (MSZP) ismét a saját hazája ellen támadt - fogalmazott.

A kommunikációs igazgató kiemelte: érkezzen bármekkora nyomásgyakorlás is, a Fidesz-KDNP a magyar emberek oldalán áll. "Mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a kötelező kvótától és a migránsok betelepítésétől" - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!