Márványos otthon

Belföld, 2019.06.23

Legyen szó új vagy meglévő lakásunk felújításáról, a renoválás mindig nagy vállalkozás. Nemcsak anyagilag megterhelő, de mesterembert sem könnyű találni.

Márvány - Fóliás Juci Használt lakás vásárlása esetén sokszor nem jut már pénz és energia arra, hogy meglévő bútorainkat, esetleg a régi tulajdonos beépített bútorait lecseréljük. Jogos elvárásunk, hogy életterünket úgy alakítsuk, hogy az személyiségünkhöz és igényeinkhez passzoljon. Pusztán azért, mert körülményeink esetleg nem teszik lehetővé nagyobb átalakítás lebonyolítását, nem kell lemondanunk arról, hogy megszépítsük környezetünket.

Öntapadós fólia

A felújításra vonzó és költségkímélő alternatíva az öntapadós fólia használata. Ezek a tapéták sikerrel alkalmazhatók lakásunk bármelyik helyiségében, bútorainkon és számos felületen. A termékkínálat széleskörű, felújításhoz fa-, fém- és márványhatású fóliát is találunk, de kifejezetten gyermekek számára, a gyerekszobába is gyártanak öntapadós tapétát. Maga a fóliázás nem nehéz feladat. Kis gyakorlással és némi kézügyességgel magunk is meg tudjuk csinálni, nem kell hozzá szakember közreműködése. Ha saját kezűleg végezzük a munkát, nem csak pénzt spórolunk, hanem egyéniségünk, kreativitásunk is megjelenik otthonunkban.

Márványhatás

Népszerű burkolati anyag a márvány. Megtaláljuk fürdőszobában, előszobában, de főleg konyhában jellemző. A márvány elegáns és esztétikus burkolat, ennek megfelelően nem az olcsó kategóriába tartozik. Ha nem engedhetjük meg magunknak a márvány használatát, akkor bátran válasszuk a márványhatású öntapadós fóliát. Ha a lakásban már van márvány, például a konyhapult, akkor a konyhaszekrény megjelenését is hozzáigazíthatjuk márványos fóliával. Ahhoz azonban, hogy a megfelelő összhatást elérjük, színben és mintázatban is illeszkednie kell a már meglévő környezethez. Webshopban keresve, monitoron keresztül nem mindig tudjuk eldönteni, hogy melyik fólia a megfelelő. Ebben nyújt nagy segítséget a termékminta csomag, melyben egy tucatnyi márványhatású, öntapadós fóliát találunk. A tizenkét mintadarab a bolti készlethez igazodik, hogy nagy tételű rendeléskor, biztosan legyen a kiszemelt fóliából.

Stílusos megoldás

A termékminta csomag a mintadarabokon kívül, tartalmazza a fóliák nevét, méreteit és termék kódjait, ezzel is könnyítve a későbbi rendelést. A fóliákról érdemes tudni, hogy nem ragacsosak, visszaszedhetőek, nincs bennük káros anyag, és méretre szabhatók. Az íves felületeken is könnyen alkalmazhatók hajszárító segítségével, továbbá különleges összetételének köszönhetően csak órák múlva tapad szorosan a felülethez. A márvány mellett olyan népszerű mintázatok is megtalálhatók, mint a beton- vagy kőhatású tapéták, melyekkel a most divatos indusztriális stílus is megvalósítható. Bárhol is használjuk a márványhatású fóliát, dekorációs célra vagy bútorfelújításra, a látványos megújulás nem marad el!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!