Még 14 éves gyerekünk is adtak a kábítószerből a szegedi drogárusok

Belföld, 2023.09.06

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen a házaspár ellen, akik egy éven keresztül a szegedi társasházi lakásukban árulták a drogot.

Kokain A házaspár még 2020-ban állapodott meg több ismerősével is, hogy ellátja őket marihuánával, amfetaminnal és más kábítószerekkel, amelyeket árusítani fognak. A házaspár jelentős mennyiségű kábítószert szerzett be, amelyet jellemzőan a lakásuk vvillanyóra-szekrényében, illetve a garázsukban tároltak, innen szolgálták ki az ismerőseiket. A marihuánából még a saját 14 éves gyereküknek is jutott.  

A házaspárra rendőrő akció keretében csaptak le a nyomozók, a lakásukban nagy mennyiségű készpénzt, a droglaborban pedig amfetamin készítéséhez alkalmas szereket is találtak.

A főügyészség a vádlottakat társtettességben, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemmel, valamint kiskorú veszélyeztetésével vádolja. Az ügyészség a házaspárral szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint vagyonelkobzást javasolt. A vádemeléskor személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés hatálya alatt álló elkövetők bűnösségének kérdésben a Szegedi Törvényszék fog dönteni - olvasható az ügyészség közleményében.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!