Megnyert sajtópereiből válogató vándorkiállítást indított a Jobbik

Belföld, 2019.03.11

A párt által megnyert sajtó-helyreigazítási perekből válogató, az európai parlamenti (EP-) választásokig az országot járó vándorkiállítást indított útjára hétfőn a Jobbik és ifjúsági tagozata.

Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese a négy nagyméretű molinóból álló tárlatot bemutató hétfői sajtótájékoztatón elmondta: EP- kampányuk egyik pontja - a migráció elleni küzdelem, a bérunió megteremtése, az európai ügyészséghez csatlakozás és a külhoni magyarok autonómiája mellett - az álhírek elleni fellépés.

Más országokban a kormány maga küzd az álhírek ellen, nálunk pedig a kormány és a kormányzati propagandamédia gyártja ezeket az álhíreket - jelentette ki az ellenzéki politikus.

Hangsúlyozta, az utóbbi években a Fidesz rendszeresen használta ellenük is ezt az eszközt, és kérdésre válaszolva ide sorolta azt a sajtóhírt is, hogy képviselőtársának, Varga-Damm Andreának köze volna a lakásmaffiához.

Keresztesy Gergő, a Jobbik ifjúsági tagozatának elnöke a sajtótájékoztatón a Fidelitas tavalyi óriásplakát- és molinókampányával állította szembe ezt az akciót.

Arról beszélt: a Fidesz ifjúsági szervezete "önálló gondolatok nélkül, hazug megtévesztésre alapozva végrehajtja a vezérük, Orbán Viktor utasításait", míg a Jobbik ifjúsági tagozata "az igazságot és a tisztességet próbálja meg közvetíteni".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!