Mi Hazánk: Niedermüller Péter vállalja nyíltan identitását!

Belföld, 2020.01.27

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke felszólította Niedermüller Péter DK-alelnököt, hogy "vállalja nyíltan az identitását".

"Se ő, sem pedig gyurcsányista pártja ne beszéljen mellé fehér, keresztény, heteroszexuális szavazópolgárok szavazatainak megszerzése érdekében!" - szólított fel Toroczkai László hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írta: Niedermüller Péter nemrég azért aggódott, hogy az EU csúcstalálkozója jóm-kipúr, vagyis a zsidó engesztelés napjára esett, szerinte ez antiszemita támadás volt. "Most pedig kiderült, hogy számára a fehér, keresztény, heteroszexuális emberek rémisztőek" - tette hozzá.

Toroczkai László szerint "így már érthető, hogy miért nem aggódik az európai, úgynevezett fehér, keresztény lakosság rohamos fogyása miatt".

A DK alelnöke az ATV egyik csütörtöki műsorában úgy fogalmazott: "Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket (ugye, fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a "nemtudoménmik"), akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak - meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!