Mi Hazánk: szúrópróbaszerű drogtesztet a politikusoknak!

Belföld, 2019.10.22

A meglepetés erejére alapozó, szúrópróbaszerű drogtesztet vezetne be a parlamenti képviselőknek, kormánytagoknak és polgármestereknek a Mi Hazánk Mozgalom, mondván, tiszta tudatra van szükség a tiszta közélethez.

Keddi budapesti sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő elmondta: még a nap folyamán eljuttatják Kövér László házelnökhöz erről szóló kezdeményezésüket.

Szerinte beszédes lesz, hogy a javaslat mellé áll-e az Országgyűlés elnöke, ahogy az is "fél beismerés", ha egy képviselő a mentelmi jog mögé bújva kerüli ki a vizsgálatot.

Az önkormányzati kampányban megjelent ügyekre utalva "kokainkormányról" és "kokainbaloldalról" beszélt az ellenzéki politikus, aki azt hangsúlyozta: komoly jellemhibára utal a kábítószer-élvezet, és felveti a kérdést, hogy az adott közszereplő ellen tud-e állni más csábításnak, például a korrupcióénak.

Apáti István a sajtótájékoztatón felmutatta a közlése szerint friss, hat fontos kábítószer-komponens esetében is negatív drogtesztjét.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!