Napi.hu: új igazgatóság és felügyelőbizottság a nemzeti hulladékgazdálkodónál

Belföld, 2019.03.15

Új igazgatóságot és felügyelőbizottságot nevezett ki Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-nél február 8-ától - írta a napi.hu a cégadatbázisokban március 6-án megjelent bejegyzések alapján.

Az új igazgatósági elnök Pankucsi Zoltán lett, aki a Deloitte Magyarország egyik igazgatója volt 2016 szeptemberétől 2018 decemberig. Három és fél évig a Nemzetgazdasági Minisztérium adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkári pozícióját töltötte be, továbbá tagja volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal átalakítását előkészítő munkacsoportnak is.

A lap azt írja, hogy az igazgatóság tagja lett még Búsi Lajos, aki a Földművelésügyi Minisztériumban volt korábban a zöldipari támogatások kezeléséért felelős helyettes államtitkár, és parlamenti képviselő is volt. Szintén új tagja az igazgatóságnak Dukai Miklós, aki a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára volt. Szintén igazgatósági tag lett Kazella Zsolt, aki korábban a Hungexpo Zrt.-ben és az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-ben volt vezető tisztségviselő.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!