Nemi szervét mutogatta a villamoson

Belföld, 2021.08.10

A Szegedi Járási Ügyészség kezdeményezte a letartoztatását annak a férfinak, aki a nemi szervét mutogatta az egyik szegedi villamoson és egy nőt is bántalmazott.

Villamos Zrínyi utca
Az ügyészség adatai szerint a férfi szombat reggel 7 körül szállt fel Szegeden az egyik villamosra a belvárosban, majd szétrakott lábakkal leült egy nővel szemben. Kis vártatva a férfi a nadrágjába nyúlt, majd elővette a péniszét és mutogatni kezdte a vele egy járműben utazó nőnek. A sértett felhívta a férfi figyelmét, hogy "nagyon gyorsan rakja el", a felszólításnak a férfi eleget is tett, azonban néhány perc múlva újra elővette a nemi szervét. A nő a férfire kiabált, hogy szálljon le, ezután a szeméremsértő férfi szidalmazni kezdte, majd ököllel meg is ütötte. A bántalmazásnak végül a járművön utazó két férfi utas vetett véget.  

A férfi ellen garázdaság és szeméremsértés vétsége miatt indult eljárás, ugyanakkor az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, tekintettel a bűnismétlés veszélyére. A férfit korábban is rajta kapták már, hogy szeméremsértő módon viselkedett.  

Fotó: Illusztráció
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!