TV műsor

NIF: felújítják Törökbálinton az M7-es autópálya feletti gyalogos-kerékpáros felüljárót

Belföld, 2021.06.09

Június elején megkezdődött Törökbálinton az M7-es autópálya feletti gyalogos-kerékpáros felüljáró felújítása - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a NIF beruházásában zajlik a Budapest és a Balaton közötti kerékpárút közel teljes szakaszának kiépítése több szakaszra bontva. A Budapest-Etyek közötti szakasz munkálatainak keretében június elején megkezdődött az M7-es autópálya feletti gyalogos-kerékpáros felüljáró felújítása.

A kivitelezési munkálatok során a híd- és közvetlen környezetét, kiemelten annak korlátszerkezeteit, burkolati rendszerét, vízelvezetését és a betonfelület bevonati rendszereit újítják fel.

Felhívták a figyelmet, hogy hétfőtől augusztus 31-ig a Köztársaság tér és a Jókai Mór utca közötti szakaszon a hidat a közforgalom elől lezárták.

Közölték azt is, a felújítás során várhatóan június közepétől az M7-es autópálya forgalma ideiglenes sávzárásos forgalomterelés mellett haladhat. A forgalmat csúcsidőszakon kívüli napi munkavégzésekkel ütemezve korlátozzák. A korlátozások menetirányonként egy forgalmi sávot érintenek és előreláthatóan tíz munkanapig tartanak - tették hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!