Nincs tervben a Szeged Plaza téli bezárása

Belföld, 2022.10.28

Különböző energetikai beruházásokkal és közös intézkedésekkel próbálja meg mérsékelni az energiafogyasztást a Szeged Plaza-t is üzemeltető Indotek. Bizonyos híresztelésekkel szemben azonban télen sem zárja be kapuit Szeged egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontja.

Szeged Plaza Portálunk több forrásból is úgy értesült, hogy a karácsonyi dömping szezon lezárása után az energiaválság miatt, ha ideiglenesen is, de egy, adott esetben két hónapra is bezárhat a Szeged Plaza.

Információnkat Pintyőke Marcell, a cég marketing és kommunikációs vezetője azonban határozottan cáfolta, írásban jelezte, nincs szó téli bezárásról, sőt semmilyen terv vagy elképzelés sem volt, melynek keretében a Szeged Plaza teljesen vagy akár részlegesen is bezárna idén vagy jövőre. A Szeged Plaza tehát nem zár be télire.

Mint közleményében hozzátette, a kialakult energiaválság fokozottan érinti a kiskereskedelmi szektor minden szereplőjét, beleértve a Vásárlókat, Bérlőket és a Bérbeadót egyaránt. Mindannyian azon dolgozunk, hogy különböző energetikai beruházásokkal és összefogott közös intézkedésekkel próbáljuk meg mérsékelni az energiafogyasztást. Mindemelett továbbra is elsődleges célunk a vásárlói élmény biztosítása egy olyan környezetben ami a tavalyi évben újult meg - olvasható a megkeresésünkre küldött válaszában.  

A Szeged Plaza a következő időszakban, a már jól megszokott programok mellett Black Friday akciókkal is készül a vásárlóknak, sőt a Szeged Plazaba is ellátogat a Mikulás a gyermekek legnagyobb örömére. A karácsonyi időszakban egyébként izgalmas nyereményekkel is várják a vásárlókat.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!