Nőt bántalmazott, keresik a szegedi rendőrök

Belföld, 2023.05.22

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy fiatal férfi azonosításához, aki május 11-én minden előzmény nélkül bántalmazott egy nőt az egyik helyi szórakozóhelyen.

Garázda Szeged A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség adatai szerint a fiatal elkövető 2023. május 11-én éjszaka az egyik szegedi szórakozóhelyen minden előzmény nélkül bántalmazott egy nőt. A feltételezett elkövetőről a térfigyelő kamerák felvételt készítettek.

A nagyjából 20 év körüli, szőke hajú, kb. 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi fekete kabátot, szürke nadrágot és fehér sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetése során.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

(Webrádió)

Galériánk

Garázda Szeged Garázda Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!