Novák: hátrányos helyzetű gyerekeknek indított karácsonyi adománygyűjtést a Magyar Református Szeretetszolgálat

Belföld, 2021.11.26

Hátrányos helyzetű gyerekeknek indított karácsonyi adománygyűjtést a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Kívánságlista nevű akcióban a gyerekeknek karácsonyi ajándékot vehetnek az adományozók - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

Novák Katalin - aki a szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete is - a videóban ismertette: a https://szeretetdoboz.jobbadni.hu oldalon összegyűjtötték a gyerekek kéréseit, onnan választhatja ki az adományozó, hogy melyik gyermeket támogatja. A kért ajándékot meg is lehet venni, de pénzadománnyal is hozzá lehet járulni a gyerekek kívánságainak megvalósításához - tette hozzá.

Elmondta: idén a családjával a sportolni szerető gyerekek vágyait teljesítik, focilabdát, röplabdát, gördeszkát vásároltak, és eljuttatják azokat a megadott címekre.

A videóhoz írt bejegyzés szerint a szeretetszolgálat idén a korábbiaknál is több, háromezer gyermek vágyát szeretné teljesíteni. A kívánságok között szerepel babaház, játékautó, de van olyan gyermek, aki focilabdára, gördeszkára, edzőcipőre vágyik - olvasható a tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!