Nyitrai Zsolt: a magyarországi "dollárbaloldal" változatlanul kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett

Belföld, 2022.11.29

A magyarországi "dollárbaloldal" mind a mai napig egyértelműen kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett, ezért fontos, hogy mindenki mondja el véleményét, vegyen részt a nemzeti konzultációban - hangoztatta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos kedden Sárváron.

Az elhibázott szankciók egekbe emelték az energiaárakat, növelik az inflációt, a külföldről, Soros-szervezeteken keresztül, például Amerikából finanszírozott baloldal pedig nyilván megfizeti a kapott támogatás árát - fogalmazott a fideszes politikus a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjárás keretében tartott fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

Hozzátette: Európában elsőként és egyedüliként Magyarországon kérdezik meg a választópolgárokat arról, hogy mi a véleményük a szankciókról.

Nyitrai Zsolt közlése szerint eddig már több mint hétszázezren mondták el a véleményüket a nemzeti konzultáció keretében az "elhibázott szankciókkal" kapcsolatban. Ez pedig komoly támasza lesz a kormányzatnak, amikor itthon és Brüsszelben ki kell állnia a magyar nemzeti álláspont, nemzeti érdekünk mellett - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!