OGY - Dömötör: ez nem egy cirkusz, hanem a parlament

Belföld, 2019.10.21

Ez nem egy cirkusz, hanem a parlament, azé az országé, amelyet a legjobban szeretünk - így értékelte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben hétfőn történteket.

A parlamenti államtitkár Facebook-oldalán azt írta: sem a trágárság, sem a kocsmai stílus nem fedheti el a mondanivaló és az érdemi gondolat hiányát.

Ennél a programalkotó szlogennél valószínűleg az ellenzéki szavazók is többet várnak - mutatott rá.

Kiemelte: nem tudnak annyira útszéli stílust megütni, hogy "ne szeressük jobban a hazánkat".

Ezért akárhányszor balhéznak, annyiszor fogjuk türelemmel végignézni, és folytatjuk azt a munkát, amivel megbíztak minket - írta Dömötör Csaba, hozzátéve: egészen addig, amíg a választók erre felhatalmazást adnak.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal zavarta meg hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján a kormányfő felszólalását.

Orbán Viktor a pulpituson beszélt, amikor Hadházy Ákos táblákat tartott elé. Azokon a többi között olyan üzenetek voltak olvashatók, mint stop propaganda, stop korrupció. Az ellenzéki politikus később a padsorban ülve olyan trágár szöveget mutatott fel, amellyel óriási felháborodást keltett a kormánypárti képviselők között.

Az ellenzék oldaláról a nap folyamán többször is bekiabálásokkal zavarták a kormánypárti képviselők megszólalásait, Kövér László házelnök több alkalommal is rendre utasította képviselőket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!