OGY - Krónika 12. rész (napirend után)

Belföld, 2022.12.05

Napirend utáni felszólalásokkal zárult az Országgyűlés hétfői ülése.



Napirend után


A napirend utáni felszólalások sorát nyitó Bencze János (Jobbik) a vidéken élők problémáit sorolta fel.

Földesi Gyula (Fidesz) arról emlékezett meg, hogy 100 éve született Gaál Imre festőművész, Fazekas Sándor (Fidesz) felhívta a figyelmet, hogy 75 éves a Karcagi Kutatóintézet, míg Vinnai Győző (Fidesz) Nyíregyháza és térsége fejlődéséről beszélt.

Arató Gergely (DK) azt vette számba, hogy mit hozott a 2022-es év Kőbányának és Kispestnek, párttársa Varju László (DK) pedig azt emelte ki, hogy milyen nehézségekkel küzd az újpesti önkormányzat.

Varga Zoltán (DK) azt állította, hogy Debrecent szándékosan teszik tönkre, Barkóczi Balázs (DK) pedig az egyéni választókerülete érdekében benyújtott javaslatait említette. A velük egy frakcióban ülő Hegedüs Andrea (DK) arra hívta fel a figyelmet, hogy idén nem fizetik ki a Salkaházi Sára Miskolc Program keretében adható egyszeri pénzbeni támogatást.

Jakab Péter (független) megismételte korábbi követelését, hogy a parlament oszlassa fel magát és írjanak ki új választást.

Dócs Dávid (Mi Hazánk) az üzemanyagellátási nehézségekre hívta fel a figyelmet, az utolsó felszólaló Keresztes László Lóránt (LMP) pedig intézkedéseket sürgetett annak érdekében, hogy csökkentsék a balesetveszélyt a 66-os úton.

A parlament várhatóan kedd reggel nyolc órától folytatja munkáját.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!