OGY - Rogán: a nemzeti konzultációk határozzák meg a kormány politikáját (2. rész)

Belföld, 2020.11.24

    Kitért arra is: a nemzeti konzultáció költségeire vonatkozó ellenzéki kijelentések nem felelnek meg a valóságnak, mert több kormányzati kampányt - így a hazai turizmus és gazdaság támogatásáról szólókat - is beleszámolnak a konzultációba.

"Pontosan annyit költöttünk, mint az előző nemzeti konzultációk alkalmával bármikor, és ennek a pénznek minden forintja idehaza kerül hasznosításra, itthoni munkavállókat támogat" - mondta Rogán Antal, hozzátéve, hogy jelentős rész kerül például a postához, amely a levelek kézbesítését végzi.

Kijelentette azt is: válság idején, amikor egy járványt kell kezelni, kommunikációs tevékenységre szükség van. Alapvetően az ezzel kapcsolatos tevékenységekre költött a kormány ebben az időszakban, és ez így marad a következő egy-két hónapban is - mondta.

Megjegyezte: jónéhány olyan baloldali médium van - a Népszava, de akár az RTL Klub vagy az Atv is - amely, ha ebben az időszakban a kormányzati kommunikációs költésből nem részesült volna, nehezen tudta volna sikeresen zárni az évet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!