Önkormányzat 2019 - Bemutatta kiskunhalasi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Önkormányzati választás, 2019.08.16

A Mi Hazánk Mozgalom Szabadi Istvánt, a párt Bács-Kiskun megyei vezetőjét, kiskunhalasi elnökét, egy helyi televízió tulajdonosát indítja Kiskunhalason polgármesterjelöltként az önkormányzati választásokon - jelentette be az ellenzéki párt elnöke pénteken sajtótájékoztatón.

Toroczkai László Kiskunhalason elmondta: a mai helyzetben a politikusok és a politikai pártok úgy váltogatják világnézetüket és sokszor a mondandójukat, mint más a kapcáját.

Ilyen helyzetben különösen nagy érték egy olyan polgármesterjelölt, aki hűen kitart az elvei, elképzelései mellett - tette hozzá. Különböző civil szervezetek mögé bújva ugyanaz a két nagy politikai tömb állít polgármesterjelölteket országszerte, amelyekkel már az európai parlamenti választáson is megmérkőzött a Mi Hazánk Mozgalom. Az egyik oldalon az "urambátyám rendszert" működtető Fidesz, a másik oldalon pedig "a teljesen elvtelenül és követhetetlenül egyesülő balliberális tömb" jelöltjei láthatóak - mondta Toroczkai László.

A Mi Hazánk Mozgalom eszmei alapja, hogy első a magyar ember és érdekeinek képviselete, "a bűnözőket, pedofilokat és gyilkosokat azonban nem kívánja képviselni" - jelentette ki.

Szabadi István elmondta: televíziós újságíróként régóta dolgozik a kiskunhalasiak és környékbeliek objektív tájékoztatásán, ami a mai világban nagy érték lett. Hozzátette, azt tapasztalta, hogy "a politikusoknak csak addig fontosak az állampolgárok, amíg el nem érik céljaikat". Ezt megelégelve döntött úgy, hogy a jövőben politikusként is segíteni fogja az embereket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!