Online etikus vezetőképzést tart az ÁSZ

Belföld, 2020.09.24

Ingyenes, online etikus vezetőképzés kezdődött csütörtökön a nevelési és szociális közfeladatokat ellátó, nem állami intézményfenntartók, illetve intézmények vezetői számára - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az MTI-vel.

A közlemény szerint az ÁSZ ingyenes közpénzügyi vezetőképzésén már több mint 200, közpénzből gazdálkodó szervezet első számú vezetője vett részt. A közpénzügyi vezetőképzés célja a tudásmegosztás, a számvevőszék által az ellenőrzés során tapasztaltak - és különösen a jó gyakorlatok - terjesztése, valamint a közpénzügyi és vezetői ismeretek fejlesztése a közpénzügyi rendszer szervezetei körében.

A sorrendben már tizenharmadik képzésen 19 nevelési és szociális feladatokat ellátó intézményfenntartó, illetve intézmény vezetője vesz részt - tették hozzá.

Az öthetes távoktatás képzési tematikáját az ÁSZ - a Miskolci Egyetem Vezetéstudományi Intézetével együttműködve - úgy alakította ki, hogy kifejezetten az egyes szervezetek és intézmények, illetve fenntartók vezetői részére nyújtson hasznos ismereteket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!