Orbán-Klaus találkozó: egy oldalon állunk

Belföld, 2022.05.19

Orbán Viktor miniszterelnök udvariassági látogatás keretében a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt, aki részt vesz a budapesti CPAC konferencián - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön.

Orbán Viktor fogadta Václav Klaus volt cseh elnököt Václav Klaus, aki nemrég az egyetlen hiteles európai politikusnak nevezte Orbán Viktort, gratulált a magyar kormányfő választási győzelméhez és ötödik kormányalakításához.

A megbeszélésen - melyen részt vett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is - szó volt az orosz-ukrán háború okozta kihívásokról, a konfliktus súlyos, hosszú távú következményeiről.

Megvitatták az európai nemzetállamok, a családok szerepét, az azokat veszélyeztető tényezőket, a gyermekek megvédésének fontosságát az LMBTQ-propagandától, valamint a föderalisztikus európai törekvéseket is.

A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral - szögezte le a volt cseh államfő.
(MTI)

Galériánk

Orbán Viktor fogadta Václav Klaus volt cseh elnököt Orbán Viktor fogadta Václav Klaus volt cseh elnököt Orbán Viktor fogadta Václav Klaus volt cseh elnököt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!