Párbeszéd: az egészségügyre, az oktatásra, a válságkezelésre és a bérfejlesztésre kell koncentrálni!

Belföld, 2021.09.02

A Párbeszéd azt ígéri, hogy amennyiben miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely alakíthat kormányt 2022-ben, akkor az új kabinet az egészségügyre, az oktatásra, a gyermekszegénység felszámolására, a gazdasági válságkezelésre, valamint a bérfejlesztésre fog koncentrálni.

Barabás Richárd, a párt szóvivője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Telexen megjelent hír szerint a Fidesz már 130 millió forintot költött Karácsony Gergely "lejáratására". A politikus azt is megjegyezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz vezérkara az ellenzéke ellen indított aláírásgyűjtő kampányt.

Újbuda alpolgármestere bírálatként azt mondta, hogy a kormány "milliárdokból" támogatott vaságyas jurtát, lówellnest, a Szent Korona "auratisztítóját", guruló Szent István szobrot, "metálturult", vadászati kiállítást, "nem is beszélve (...) a hatvanpusztai bunkerről". Orbán Viktor és kormánya ezzel is bebizonyítja, hogy nem Magyarországot, a magyarokat, a többséget, hanem az egy százalékos, kiváltságos elitet képviselik - jelentette ki Barabás Richárd. A Párbeszédben és Karácsony Gergely csapatában azonban úgy gondolják, hogy a 99 százalékos többséget kell képviselni - szögezte le.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!