Pécsi Fidesz: az ellenzéket pusztán a hatalom megszerzése vezérli

Belföld, 2019.04.03

A pécsi ellenzéket pusztán a hatalom megszerzése vezérli, amikor "az egység hamis látszatát keltik" és ezzel "becsapják a pécsieket" - közölte a Fidesz városi szervezetének elnöksége szerdán az MTI-vel.

Ezt arra reagálva írták, hogy a DK, az MSZP, az LMP, a Jobbik és a Momentum tisztségviselői szerdán bejelentették: az októberi helyhatósági választásokon Pécs 18 egyéni körzetében egy-egy közös képviselőjelöltet indítanak.

A pécsi bevándorláspárti ellenzék szerdán végérvényesen leírta magát, hátat fordított a választóknak, hiszen a pécsieket megtévesztve, szemfényvesztő, hazug politikával csapja be az embereket - olvasható a kommünikében.

Úgy folytatták: a "Gyurcsány-párt képviselői, az azonos akolból származó posztkommunisták, az elmúlt két évtizedben nyíltan antiszemita hangulatban politizáló jobbikosok, a baloldalt az elmúlt években következetesen szemen köpő LMP és a már embrionális állapotban is botrányt botrányra halmozó Momentum célja nem más, mint a zavarkeltés, a káosz előidézése".

A pécsi Fidesz álláspontja szerint ezeknek a pártoknak nem fontos, hogy mit mondtak korábban, mire kaptak korábban felhatalmazást választóiktól, továbbá nem fontos nekik a megyeszékhely és annak lakói sem. Azon kívül, hogy "eltakarítanák a Fideszt", nincs programjuk, nincsenek terveik - tették hozzá.

A közlemény az együttműködésben részt vevő pártokról úgy fogalmazott: "közös bennük, hogy Soros kottájából játszva egyetértenek a bevándorlás támogatásával, mindenre képesek a hatalomért, ennek oltárán önmagukat is feláldozzák". "A pécsieknek nem szabad hagyniuk, hogy átverjék őket, (.) hogy felelőtlen emberek (.) migránsvárost kreáljanak Pécsből" - hangsúlyozta a Fidesz városi elnöksége.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!