Pisztollyal lövöldözött egy férfi Újszegeden (Frissítve)

Belföld, 2023.01.06

Néhány óra leforgás alatt elfogták a szegedi rendőrök azt a férfit, aki egy gázriasztó fegyverből adott le több lövést is Újszegeden.

Pisztoly
A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 5-én 20 óra 40 perckor érkezett a bejelentés, mely szerint lövések hangját hallották Újszegeden. A rendőrök számára hamar világossá vált, hogy az újszegedi Vak Egér Söröző és Büféből távozó egyik férfi vendég lőtt a levegőbe, tehát nem célzott lövést adott le. A hüvelyekből az is megállapítható volt, hogy a lövéseket egy gázriasztó fegyverből adták le.

Az adatgyűjtést követően egy 52 éves férfi került a rendőrök látókörébe, akit el is fogtak, majd előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen garázdaság szabálysértése miatt indult bírósági eljárást előkészítő eljárás.

A férfi a gázriasztó fegyver viselésére nem rendelkezett engedéllyel, így a rendőrök lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt is eljárást indítottak vele szemben.

Portálunk információi szerint a Csanádi utcai Vak Egér Söröző és Büfé előtt egy olyan vendég lövöldözött, aki ugyan nem régóta járt a vendéglátóhelyre de sokszor megfordult már ott. Úgy tudjuk, hogy az 52 éves férfi jó néhány fröccs lehúzása után döntött úgy, hogy esetleg jó ötlet a Vak Egér előtt durrogtatni csütörtök este. Portálunk úgy értesült, hogy a most lövöldöző  férfival korábban semmilyen probléma nem volt a vendéglátóhelyen, ezért is volt furcsa a csütörtök esti viselkedése.

Fotó: Illusztráció

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!