Reptéri kalandok

Belföld, 2020.05.17

Az utazások, nyaralások mindig nagy kalandok. Ha repülőgéppel utazunk, az már önmagában is hatalmas élmény.

Reptéri parkolás Sőt, az összetett szervezésnek és a gyors ország- és éghajlatváltásnak köszönhetően akár még több meglepetésben is lehet részünk. Pont ezért ideális a nyaralás tervének a pontos és előrelátható tervezése, hogy a kellemetlen meglepetéseket el tudjuk kerülni. Illetve az előre megtervezett nyaralás esetében a költségek is kalkulálhatóak vagy akár előre kifizethetőek. Így a szabadság alatt nekünk maximálisan csak a kikapcsolódásra kell koncentrálnunk.
 
Reptéri parkolás
 
A reptérre a csomagfeladás és biztonsági ellenőrzés miatt jóval a repülőgép indulása előtt meg kell érkezni, ezt pedig a legtöbben nem szeretnék még hosszabbra nyújtani. A Budapest Reptér Parkoló szolgáltatásainak keretén belül a reptérre érkezéshez számolt időt csupán fél órával kell megtoldanod, hogy kényelmesen és biztonságosan elérd a járatot csomagjaiddal együtt. A reptéri parkolás elengedhetetlen eleme a szuper utazásoknak, hiszen így elkerülhető a tömegközlekedés használata és az autó helye is biztosított az út alatt.
 
Őrzött parkoló
 
A parkoló egész területén kamerák működnek, így az utazók kényelmükön felül a maximális biztonságot is megvásárolhatják. Nonstop szolgáltatásuknak köszönhetően képesek alkalmazkodni a járatváltozásokhoz is. Gyors adminisztráció, kontrollált ki- és behajtás jellemzi őket, így nyugodtan fogsz indulni az utazásra, nem lesz kapkodás és bizonytalan késés miatti aggodalom sem. A nap 24 órájában az utasok rendelkezésére állnak a transzferek a terminál és a parkoló között. A szolgáltatás díjának megfizetésére készpénzes és kártyás lehetőség is van. Sőt, akár a gépjármű kulcsait is az ő gondjukra bízhatjuk, így biztosan nem vész el a nyaralás során. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől csupán néhány percre helyezkedik el, ahonnan kényelmesen kezdetét veheti a nagy nyaralás.
 
Egyéb szolgáltatások
 
A parkolóhely mellett gondoskodnak arról is, hogy esőben, fagyban és szélben vagy éppen kánikulában is komfortos legyen a terminálhoz való eljutás. Ingyenes transzferjárataiknak köszönhetően az utasok és azok csomagjai is biztonságban lesznek. Ezenkívül szívügyük a lemerült akkumulátorok újraélesztése vagy egy leeresztett kerék felpumpálása. A jövőben tervezik az autómosás bevezetését is. Ezzel a Budapest Reptér Parkoló verhetetlen árainak köszönhetően az autópanziók sorába lépett be.
 
Szolgáltatáscsomagjuknak köszönhetően már a reptéri tartózkodás is a nyaralás részévé válhat. Így a repülőtéri aggodalmak és izgalmak a múlt árnyékába vesznek, és a jövőben - a rugalmas szolgáltatásnak köszönhetően - a repülőtér és a parkoló környezete is a nyaralási élmények csoportjába fog tartozni. Jövőbeni nyaralásod indítsd jól, hogy az élményeket semmi se árnyékolja be!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!