Ruhákat lopott két nő Szegeden, felismeri?

Belföld, 2022.10.15

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik az egyik helyi üzletből loptak el ruházati termékeket.

Ruhákat loptak
A rendőrség adatai szerint a két nő szeptember 17-én kora délután ment be az egyik szegedi bevásárlóközpontba, ahonnan több ruházati terméket is elloptak.

A biztonsági kamerák rögzítették a feltételezett elkövetőket. Egyikük 25-30 év körüli. Arca kerek, szőke haja vállig érő. Az elkövetéskor sötétkék felsőt, kék farmernadrágot, fekete övet és sötét magassarkú cipőt viselt. Vállán rózsaszín, kisebb méretű hátizsák volt. Társa szintén 25-30 év körüli. Arca kerek, haja sötét, hátközépig érő. Sötét felsőt és nadrágot, szürke kardigánt és fehér sportcipőt viselt. Fekete, kisméretű női táska is volt nála.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.
(Webrádió)

Galériánk

Ruhákat loptak Ruhákat loptak Ruhákat loptak
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!