Te miben fogsz edzeni idén?

Belföld, 2021.06.25

Az elmúlt időszakban sajnos a konditermeknek is zárva kellett tartaniuk a kapuikat. Ezalatt többen felhagytak a megszokott edzési rendjükkel.

Nebbia Egyesek teljesen elengedték magukat, és újra fel kell építeniük az edzettségi szintjüket, mások pedig továbbra is folytatták az edzéseket csupán más rend vagy rendszer szerint.

Márpedig ha otthon vagyunk, hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni a megjelenésünkre. Szóval ha szeretne megszabadulni az otthoni mackónadrágtól, ideje körülnézni, hogy mit fog felvenni a mozgáshoz, ha újra emberek között végzi majd.

Milyen trendek vannak a férfi és női edzőszettek terén?

Mindenek előtt érdemes az egyszerűségre és a természetes anyagokra odafigyelni. Erre kiváló példát mutatnak a Newfitshop.hu-nál kapható Nebbia minőségi sportruházatok is. Az anyagválasztásnál a gyártó kimondottan ügyelt arra, hogy a termékeik megfeleljenek a kényelmi és a stílusbeli követelményeknek egyaránt. Ha nagyon precíz szeretne lenni, érdemes átgondolnia az edzőruházatát a fehérneműktől a zoknikig, hogy biztosan minden olyan anyagú és szabású legyen, amiben kényelmesen végezhetőek a tevékenységek. Vegye figyelembe azt is, hogy milyen sporthoz választ öltözéket, hiszen a mozgásformákbeli különbségek miatt egyes ruhadarabok kifejezetten kényelmesek és kényelmetlenek is lehetnek egyben.

Ön is szeretné felfrissíteni a ruhatárát edzéshez és utcára is alkalmas darabokkal? Nézze meg a Newfitshop.hu kínálatát, és válogasson a stílusos darabok közül, hogy mihamarabb teljes kényelemben folytathassa az edzéseit!

Újdonságok a 2021-es évre

Ahogy enyhülnek a szigorítások, úgy lesz egyre népszerűbb újból az edzőtermek világa is az emberek számára. Ha nem szeretne slamposan kinézni, hanem a legújabb kollekciók és fitness ruha trendek közül válogatna, érdemes megnéznie a Nebbia Intense fantázianéven futó sorozatát is. Ezek a darabok intenzív színekben lesznek elérhetőek, a mélyfeketétől egészen a púderrózsaszínig, időtálló kivitelben. Ezt a kollekciót céltudatos nők számára tervezték, akik magabiztosan törnek előre a céljaik felé.

A kiegészítők fontos szerepe

A nyár hirtelen érkezett, ebből kifolyólag nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a kültéri sportolás során hogyan védjük magunkat a természet erőivel szemben. A napsütés ellen érdemes a bőrtípusunk igényeihez illeszkedő naptejet alkalmazni. Ezenfelül érdemes megvédeni a fejünket és a szemünket is e közvetlen napsugárzástól. Ehhez tökéletes választás lehet például egy stílusos baseball sapka.

Ahhoz, hogy a futás, gyaloglás hosszú távon is kényelmes legyen, tanácsos megfelelő szárhosszúságú zoknit választani. Megfelelő védekezés mellett ugyanis nem esik majd annyira nehezünkre a mozgás, és könnyebb lesz kitartónak maradni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!