Ukrajnai háború - Hollik István: a baloldal továbbra is a háború pártján áll

Belföld, 2023.02.06

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal továbbra is a háború pártján áll, holott Magyarország és az egész világ érdeke az lenne, hogy az orosz-ukrán háború minél hamarabb véget érjen.

Most már közel egy éve zajlik a háború, tízezrek haltak már meg a hadszíntéren, és minden egyes nappal nő az áldozatok száma, ennek ellenére a "dollárbaloldal" továbbra is a háború pártján áll - mondta Hollik István az MTI-hez hétfőn eljuttatott videónyilatkozatában.

Hozzátette: a kormánypártok viszont a béke pártján állnak, mert meggyőződésük, hogy a világ, Európa és Magyarország érdeke is az, hogy a háború minél hamarabb véget érjen.

A kommunikációs igazgató kijelentette, "a dollárbaloldal Brüsszellel karöltve" mindent megtesz azért, hogy a háború tovább folytatódjon. Arra hivatkozott: múlt héten az Európai Parlamentben egy újabb határozatban nemcsak teljes energiaembargót követeltek, de azt is megszavazták, hogy növeljék és gyorsítsák a katonai segítségnyújtást és a fegyverszállítást.

"Brüsszel tehát még több fegyvert akar küldeni a háborúba, és a dollárbaloldal sem titkolja az álláspontját, hiszen minden képviselője megszavazta ezt az európai parlamenti határozatot Dobrev Klárától Cseh Katalinig". Ezt erősítette meg Tordai Bence (Párbeszéd) is, aki elmondta, hogy a "dollárbaloldal továbbra is fegyvereket szállítana a háborúba" - mondta Hollik István.

Kijelentette: a Fidesz-KDNP továbbra is kiáll a béke mellett, úgy gondolja, hogy senki sem rángathatja bele Magyarországot a háborúba, ezért továbbra is "nemet mond a dollárbaloldal és Brüsszel veszélyes politikájára".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!