Varga Judit: az egyik legfontosabb feladat továbbra is az, hogy Magyarország érdekeit más országok gazdasági szereplői is megismerjék

Belföld, 2021.03.01

Az egyik legfontosabb feladat továbbra is az, hogy Magyarország érdekeit más országok gazdasági szereplői is megismerjék - hangsúlyozta az igazságügyi miniszter hétfőn Facebook-oldalán.

Varga Judit és Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke hétfőn a Német Gazdasági Klub (Deutscher Wirtschaftklub, DWC) beszélgetésén vett részt.

A miniszter azt írta: a DWC lassan 30 éve ad lehetőséget a Magyarországon működő német cégek, valamint a németországi érdekeltségű magyar cégek vezetőinek arra, hogy üzleti találkozókon mozdítsák előre a kétoldalú gazdasági kapcsolatokat.

Varga Judit megtiszteltetésnek nevezte, hogy részt vehetett a beszélgetésen, amely - mint kiemelte - kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy a német gazdasági szereplők is megismerjék a magyar álláspontot.

Legyen szó jogállamisági kérdésekről, a magyar jogszabályokról, vagy akár a visegrádi négyek (Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország) együttműködéséről - fűzte hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!