Veszélyes ágakat metszenek Szeged belvárosában

Belföld, 2022.08.15

Augusztus 15-én reggel 6 órakor lezárták a Gogol utca Bolyai János utca, illetve a Jósika utca közötti szakaszát, mert a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai metszést végeznek a területen.

Veszélyes ágakat vágnak Szeged belvárosában szerencsére viszonylag sok fa található, főleg a Tisza Lajos körúton, illetve a környező utcákban. Sőt idén az Oskola utcába is fákat telepített az önkormányzat, miközben teljesen megújult Szeged egyik legforgalmasabb csomópontja.  

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. szakemberei emelőkosaras gépkocsikkal érkeztek a Gogol utcába, ahol metszési munkálatokat végeznek. Az önkormányzati cég munkatársai azokat az ágakat vágják csak le, amelyek balesetveszélyesek lehetnek, mint megtudtuk a lezárást a tervek szerint hétfő kora délután, 14 óra körül oldják fel. Szeged belvárosában több helyen is beavatkozásra van szükség, így a cég munkatársai a következő egy hónapban megteszik a szükséges intézkedéseket, amelyek adott esetben rövid lezárással járhatnak.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!