Volner Párt: húsz év múlva még saját államunk sem lesz, ha a baloldalon múlik

Belföld, 2021.08.20

Húsz év múlva még saját államunk sem lesz, ha az Európai Egyesült Államokkal kampányoló baloldalon múlik - jelentette ki a Volner Párt elnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Volner János azt mondta: "a baloldal felvállalt célkitűzése, hogy felszámolja a magyar államiságot és Magyarország jövőjét az Európai Egyesült Államokon belül egy identitás nélküli, nemzeti hovatartozás nélküli, hagyományát vesztett Európában képzeli el". Hozzátette, hogy pártja ezzel a jövőképpel nem tud azonosulni, Magyarország nemzetállami léte és identitásának megőrzése mellett foglal állást.

A pártelnök elmondta, hogy Magyarország nemzeti hagyományainak és keresztény gyökereinek a megőrzésében látják a magyar jövő megőrzésének a lehetőségét. Hisznek a népek sokszínűségének a megőrzésében, abban, hogy ennek kell meghatároznia a kontinens jövőjét - tette hozzá.

A független országgyűlési képviselő beszélt arról, hogy azokat a hazaárulással felérő törekvéseket, amelyeket a baloldal Brüsszelben folyamatosan folytat, mint például, hogy megpróbálnak Magyarországgal szemben büntető szankciókat kieszközölni és el szeretnék érni, hogy vonjanak meg hazánktól európai uniós támogatásokat, "minden normális államban a hasonló hazaárulást a történelem során, régebbi korokban halállal büntették".

Volner János szólt arról, hogy fontos törésvonal ma a jobb, és a baloldal között Magyarországon, hogy a jobboldal a nemzeti identitás és az önálló államiság megőrzésében látja a jövőt, a liberális oldal pedig fel szeretné mindezeket számolni.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!