A koronavírus győztesei: Videójátékok és az online szerencsejáték

Bulvár, 2022.03.14

Ahogy eljött a tavasz, úgy került le rólunk újra a maszk is, de a távolságtartás és az elővigyázatosság továbbra is az életünk része marad. Kétségkívül azt mondhatunk, hogy még mindig jobban jártunk, mint akkoriban amikor kijárási korlátozással és teljes lezárással kellett szembenéznünk, hisz gondoljunk csak arra, hogy pár hónapja még a Margit sziget is lezárt területnek minősült, így az emberek így vagy úgy de rákényszerültek arra, hogy otthon maradjanak és új hobbik és kikapcsolódási formák után nézzenek.

A legtöbben az online világ lehetőségei felé húztak, így sokan a videójátékokat és a sportfogadás irányába indultak el. Ezen kívül pedig a kaszinók, és a különféle telefonon elérhető játékok is egyre nagyobb népszerűséget kaptak, épp ezért a fejlesztőknek is egyre inkább érdekében állt fejlesztéseket eszközölni, elősegítve ezzel, hogy a felhasználók szemével is kiemelkedő szinte emeljék az elérést.

A szerencsejátékok fejlődése az elmúlt években

A kaszinók és a sportfogadási oldalak már több mint 20 éve elérhetőek online közegben az egész világon, így Magyarországon is, de arra még nem volt példa hogy ilyen mértékű fejlődésen menjen át az egész ipar, ennyire rövid időn belül. Az elmúlt években a felületek egyre nagyobb népszerűségnek kezdtek el örvendeni, amire a minőségi felületek azonnal reagáltak is, és előtérbe helyezték az igényeknek való megfelelés kérdését.  

Mivel személyesen több hónapig nyitva sem voltak a kaszinók, vagy csak nagyon elővigyázatos módon voltak elérhetőek, a játékosok egyre inkább az online térbe húzódtak át, amivel nemcsak megspórolhattak egy utat a kaszinóba, de a nap minden órájában nyitva álló lehetőségek közül választhattak, bármelyik online bukméker irányába indultak el.  

A játékosok fő igényei a kaszinókkal szemben 

  • 1. Fizetési módok sokszínűsége és az átfutási idő csökkentése

Az elmúlt évek időszaka alatt hamar megjelentek az első igények a játékosok irányából, legyen szó szerencsejátékról vagy sportfogadásról, amik főként a kényelem és a biztonság irányába orientálódtak. A fő igények között az elsők között jelent meg a többféle valutában és lehetőség által elérhető fizetési mód iránti igény, így a kaszinók válaszul nemcsak többféle e pénztárcát és ingyenesen elérhető lehetőséget tettek elérhetővé, azonnali átfutási idővel de akár arra is lehetőségünk nyílik hogy kriptovaluta segítségével kezdeményezzünk befizetéseket a kaszinó irányába.

Így ma már legalább 4 - 5 féle fizetési lehetőség közül választhatunk, és azonnali átfutási idő mellett, díjmentesen férhetünk hozzá a szerencsejáték számlánkra utalt pénzünkhöz.

  • 2. Telefonos applikációk és mobilra optimalizált felületek

Az egyik leginkább fontos igény, ami megjelent a játékosok oldaláról az appok iránti igény, ami nem is bizonyítja jobban hogy mindenki a kényelmi kérdések irányából várt változást a kaszinók felől. A minőségi kaszinók pedig szerencsére mind figyeltek is az igényre, és ma már a legtöbb neves sportfogadási és kaszinó felület elérhető applikáció keretében is, letölthető verzióban és mobil böngészőn keresztül is, teljesen mobilra optimalizált formában.

Általánosságban az mondható el a telefonos elérésről, hogy a gépen megszokott minőségben és kialakításban került kialakításra a játékosoknak, és bárki aki legalább egy alap okostelefonnal és egy stabil internetkapcsolattal rendelkezik bármikor elérheti.

  • 3. Élő kaszinók

Az élő osztós játékok bár eddig is elérhetőek voltak, az elmúlt években óriási változáson estek át, ez pedig annak köszönhető főleg, hogy azok az emberek akik emberi társaságra vágynak sokkal szívesebben választanak egy élőben, emberek között játszható kikapcsolódási formát, amire az élő kaszinók bárkinek lehetőséget adnak manapság.

Új igények és elvárások 

Az otthonülés miatt, sokan teljesen hobbi nélkül maradtak, így nem csoda hogy teljesen átalakult a világ. Amíg például pár éve még nem is gondoltuk hogy élelmiszert rendelhetünk házhoz, addig ma már akár 15 - 20 perces átfutási idővel is megtehetjük. Épp ezért, az azonnali hozzáférés és átfutási idő szép lassan mindenhol értelemszerű lesz, legyen szó játékokról, élelmiszerről vagy akár egy közös társasjátékról az online térben.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!