A legjobb ajándék az élmény

Bulvár, 2021.06.25

Most, hogy hosszú idő után lassan újra normalizálódik az élet, szinte egymást követik a családi és baráti találkozók, melyek remek alkalmat teremtenek mindazon elmaradt ünnepségek pótlására, melyeket az elmúlt évben kihagyni voltunk kénytelenek.

OTP Birkenhof
Legyen az születésnap vagy esküvő, az örök kérdés ilyenkor mindig az, mit adjunk ajándékba? Mi az, aminek az ünnepelt biztosan örülni fog? Legyen valami maradandó, amit megőrizhet? Vagy legyen olyasmi, amivel életre szóló élményt szerezhetünk neki? Nem könnyű a döntés, mi most mégis megpróbálunk segíteni a döntésben.

Felejthetetlen élmények

Tegye a szívére a kezét. Emlékszik Ön arra, hogy mit kapott utoljára a születésnapjára? Vagy hogy milyen ajándék volt a karácsonyfa alatt 2 éve? Bevallom, nekem sokszor gondot okoz ezeknek az emlékeknek a felidézése.  

Ugyanakkor azt 10 évre visszamenőleg fel tudom idézni, hogy mikor hova utaztunk és ott milyen élményekben volt részünk. Szerencsére egyre többen fedezik fel az élményajándékban rejlő lehetőségeket. Az ajándékválasztásnál a legkevésbé akkor lövünk mellé, ha olyan utalványt választunk, melynél a megajándékozott döntheti el, hogy mikor szeretne élni a lehetőséggel. A Karintia legszebb vidékén található Hotel OTP Birkenhof **** ezt felismerve többféle ajándékutalványt kínál azoknak, akik utazással és élmények egész sorával szeretnék meglepni szeretteiket.

Élményutalvány a Hotel OTP Birkenhof ****-ba

Az ajándékutalványok a többféle felhasználhatóság érdekében kétféle formában érhetőek el.  

Értékalapú utalvány esetén Ön a választás szabadságával ajándékozza meg az ünnepeltet, hiszen ezek tetszőlegesen használhatóak fel a Hotel OTP Birkenhof **** valamennyi szolgáltatására. Hosszú lejáratának köszönhetően amiatt sem kell izgulnia, hogy nem lesz elég idő a felhasználására.

A Hotel OTP Birkenhof **** egy több mint 20 éve magyar tulajdonban lévő szállás az Alpok csúcsai között. A szálloda valamennyi munkatársa azért dolgozik, hogy minden náluk töltött nap felejthetetlen élményt nyújtson vendégeiknek.

A kiválasztott értéknek megfelelően az utalvány tulajdonosa választhat akár gasztronómiai élményt, szabadidős programot vagy wellness szolgáltatást is. Szinte olyan érzése lesz, mintha a Hotel OTP Birkenhof ****-ban teljesülne egy kívánsága, neki nincs más dolga, csak kitalálni, minek is örülne legjobban.

Az együtt töltött idő a legjobb ajándék

A szállásutalvány az előbbi lehetőségnél kézzelfoghatóbb ajándék. Ilyenkor magát a szállást adjuk ajándékba, Önnek mint ajándékozónak csupán azt kell eldöntenie, hány éjszakáról is legyen szó.  

Csendes kikapcsolódás kettesben? Vidám pillanatok a gyerekekkel? Az Alpok csúcsai között megbúvó Hotel OTP Birkenhof **** a legjobb választás, ha garantáltan mosolyt szeretne csalni szerettei arcára. Egy élményekben gazdag alpesi feltöltődés lehetősége bárki számára tökéletes ajándék lehet.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!