A legjobb számítógépes sportjátékok

Bulvár, 2021.09.02

A legjobb asztali számítógépre szabott sportjátékokat keresi? Hosszúideig a kiadók vonakodtak a legnépszerűbb sportjátékokat PC-n ismegjelentetni.

Fifa 19 Az EA éves FIFA kiadásán és a Sports Interactive Football Manager sorozatán kívül a sportműfaj meglehetősen ritka volt PC-n – egészen mostanáig. Manapság mindegy melyik sportágért rajongunk, biztosan találunk magunknak valami kedvünkre valót!

Konzolos társaikhoz képest a számítógépes sportjátékok általában kisebb játékos bázissal rendelkeznek, ám attól még nem alsóbbrendűek. Némely játék PC-verziója rengeteget nyújt a felhasználók számára, beleértve a sűrű frissítéseket és a magasfelbontású képélményt. Mindig is szerette volna az egész pályát belátni egy futballmeccsen? Asztali számítógépen ez most már nagyon is lehetséges!

FOOTBALL MANAGER 21

A Football Manager sorozat minden idők egyik legmélyrehatóbb stratégiai játékaként ismert. A Football Manager 21 segítségével a következő Pep Guardiola szerepébe képzelhetjük magunkat, és úgy kell menedzselnünk az ingerlékeny játékosok csapatát, hogy közben szűk átigazolási költségvetéssel próbálunk lavírozni.

A Football Manager több ezer játékosból álló adatbázissal, illetve minden egyes játékos játékstílusáról és potenciáljáról szóló részletes információkkal rendelkezik. Akár úgy döntünk, hogy egy nem bajnoki csapatot a ranglétra fokait végig járva a dicsőséges győzelembe vezetünk, vagy akár inkább egy szuperligás csapatot támogatunk, a Football Manager 21 segítségével minden idők legnagyobb menedzserévé válhatunk!

FIFA 21

A FIFA-széria a 90-es évek óta mindig is a számítógépes játékok egyik sarokköve volt. Noha volt néhány kínos év a frissítések között, az EA mindig kiállt a számítógépes közönsége mellett. A FIFA 21 magát a játékot illetően messze nem a leginnovatívabb, de tudják mit mondanak: ami nem rossz, azt nem kell megjavítani…

A FIFA azóta uralja a labdarúgást, amióta a FIFA 11 Ultimate Team bemutatásra került. A kártyák örökre megváltoztatták a sportjátékokat, mivel a játékosok hetente legyeskednek a játék legfrissebb kiegészítései körül. A múlt és a jelen idők kedvenc játékosaiból csapatot kreálni túl csábító lehetőség ahhoz, hogy csak úgy figyelmen kívül hagyhassuk!

NBA 2K21

Ha főként offline játszunk, az NBA 2K21 a hosszú MyCareer történettel kiváló játék az egyéni játékosok számára. Nem csupán a modern csapatok teljes választéka áll rendelkezésre a játékhoz, a 2K21 számos klasszikus csapatot is kínál az NBA történetéből, melyek közül választhatunk. Látni szeretné, ahogyan a 2021-es Golden State Warriors kiáll a 96-os Chicago Bulls ellen? Ilyen, és ehhez hasonló mérkőzéseket játszhat anélkül, hogy akár egyetlen fillérrel többet kellene költenie.

Az NBA 2K21 az abszolút PC-re szabott kosárlabda játék, és egyben az egyetlen jelenleg elérhető kosárlabda-sorozat. Az NBA 2K szinte minden verziója tele van csalókkal, akiktől a fejlesztők próbálnak megszabadulni; sajnálatos módon ez az online mérkőzéseket inkább frusztrálóvá, semmint élvezetessé teszi.

Amennyiben új élményekre vágyik, látogossa meg a Sportfogadási Oldalak a sportfogadas.net oldalon.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!