Egy igazán menő ötlet szülinapra!

Bulvár, 2019.12.14

Kinek ne lenne olyan ismerőse, akinek ilyentájt van a születésnapja? Ha gondban vagy az ajándékkal, akkor maradj velünk, mert érdekes lehet a cikkünk!Az emberek egy bizonyos kor után nem a tárgyak halmozására mennek, hanem sokkal jobban értékelnek egy élményt mondjuk, vagy esetleg egy olyan dolgot, aminek jelentősége van az életükben.

Szülinapi újság A születésnap pont egy ilyen dolog az ember életében. Minél nagyobb a szám a tortán, annál jobban vonzódunk a múlthoz, a saját emlékeinkhez. Adj emléket ajándékba!

A Szülinapi Újság egy nagyon jó választás

Már a nevéből következik, hogy ez az újság egy szülinapi meglepetés, ami valamilyen okból különleges. Igen ám, de mit tudhat ez a nyomdatermék, amit más nem? Lássuk!

Elsőként a Szülinapi újság egy olyan ajándék, ami az ünnepelt születésének a napján megjelent újságok legizgalmasabb híreiből áll össze egy komplex egésszé. Ehhez az újságok megfelelő cikkeit digitalizálják, és elkészítenek belőle egy A/3-as méretű replikát. Persze egészen furcsa lenne, ha csak ennyi lenne az újság értéke, bár ez sem hétköznapi.

Az igazi különlegessége abban rejlik, hogy a címoldalon közli a szenzációs hírt, vagyis azt, hogy megszületett az ünnepelt! Általában ehhez egy üdvözlő cikk és egy fénykép is dukál az ünnepeltről. Ez a vezércikk felel a meghatódásért, így a könnyeket ritkán ússza meg az ünnepelt. Ha nem sikerült szerezni egy korabeli képet az illetőről, akkor egy kedves grafikát illeszthetünk a helyére a tervezéskor, vagy pedig kép nélkül is kérhető a cikk.

Mindezek mellett még több másik cikket is rendelhetünk az újságba, de fontos, hogy ezt magunknak kell megírni. Nem olyan bonyolult, mivel a weboldalon minden lényeges infót megtalálunk a tökéletes ajándékhoz. Sőt, akár személyes horoszkópot vagy keresztrejtvényt is lehet választani az újságba, hogy még egyedibb legyen!

Természetesen a cég munkatársai is segítenek, ha valaki elakad tervezés közben!

Többféle kiszerelés és kellékek

A Szülinapi újság alapvetően a fenti ismérvekkel rendelkezik, de ettől függetlenül választhatjuk más kivitelben is. Ha féltjük a szennyeződésektől és az idő múlásától, akkor a legjobb választás, ha bőrkötésben adjuk át az ünnepeltnek.  

Amennyiben inkább a lakás díszének szánjuk, akkor csodálatos eredményt érhetünk el egy kávéházi lapozóval vagy egy egyedi újság címlappal, amit keretbe lehet foglalni. Ezeken túl választható a merített henger vagy éppen mappa, csakúgy, mint a további oldalakkal bővített kiadás.  

Hogy milyen újságokból készül? Általában a születésnapkor kiadott Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó kerül felhasználásra a tökéletes ajándék érdekében.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!