Egyedi naptárral mindent észben tarthatsz!

Bulvár, 2019.05.27

Bajban vagy a dátumokkal? Nehezen tudod fejben tartani a különböző találkozókat, meetingeket vagy csak a gyermeked külön óráit? Írd fel őket egy egyedi fényképes naptárba, akkor tuti eszedbe jutnak!

Sooters Hogy honnan?

Hát a Sooters-től, honnan máshonnan?! Az egyedi naptárakat többféle témában és oldallal el tudod készíteni, attól függően, hogy mire van éppen szükséged. Családi események állnának a naptárad középpontjában? Netán egy esküvői naptárat készítenél a barátnőd menyegzőjéről? Kisbaba született a családban, és meglepnéd egy személyre szóló naptárral a kis családot? Nincs más dolgod, mint kitalálni a koncepciót, és a Sooters programjának a segítségével rövid idő alatt elkészülhet a fényképes naptár. Ennek megkönnyítéséhez számos sablon és dizájn áll a rendelkezésedre, amik természetesen ingyenesen használhatóak. Természetesen ezek használata nem kötelező, ez csak egy opció, ami megkönnyítheti a munkád. Minden képet, amit feltöltesz és pozicionálsz a naptáron, saját, tetszőleges szöveggel is elláthatsz. Így maximálisan egyedi és megismételhetetlen lesz a naptárad.

A naptárak között is többféle variáció érhető el változó méretben és stílussal. Egy oldalon tetszés szerinti képet helyezhetsz el, a számuk nincs maximálva. Sőt számos naptár közül választhatsz, az egészen egyszerű 1 oldalas, A/4-es vagy A/3-as méretű naptártól kezdve a 12 lapos változaton át egészen az asztali naptárig. Ezek közül a 12 lapos naptárak azok, amik elérhetőek A/4-es és A/3-as kivitelben egyaránt. Előfordulhat olyan eset is, hogy mondhatni azonnal, de maximum néhány óra múlva szükséged is van a naptárra. Ilyenkor jöhet jól az SOS szolgáltatás, ami extra gyors, 3 órás elkészítést jelent. Ebben az esetben a termék árának a 30 százalékát számolják fel felárként, de mint mindennek, a gyors, de minőségi munkának mindig megvan a költsége.

A kész terméket a rendeléstől számított 3 óra múlva veheted át az ügyfélszolgálaton, azaz a 1092 Budapest Ferenc körút 2. szám alatt, ami a Petőfi híd pesti pilléréhez esik. A megrendelt termék általában postán keresztül jut el hozzád, ami az esetek jelentős részében 3-4 munkanapot jelent, ezért érdemes így kalkulálni vele. Személyes átvételre is van lehetőség, a központi ügyfélszolgálaton, ami nem jár külön költséggel, így akár átvételkor is fizethetsz a fényképes naptáradért. Ha még nem találtad meg a tökéletes naptárat, az meglehet, hogy azért történt, mert még nem gyártották le. Készítsd el magadnak a sooters.hu oldalon, így biztosan nem kell tovább keresned, és még elfelejteni sem fogod a lényeges dátumokat!
(Webrádió)

Címkék

Sooters
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!