Játék, ami egy nyáron át tart

Bulvár, 2020.07.16

Elég nagyképűen hangzik, ha kijelentjük, hogy tudunk olyan játékot, ami egész nyáron lefoglalja a gyerekeket, de azért olyat tudunk, amivel remekül el lehet játszani hosszabb távon.

Játéksziget 3 korosztálynak is mutatunk ilyet mai cikkünkben!

Egészen kicsiknek

A legkisebbeknek is érdekes lehet már néhány játék, amivel huzamosabb ideig le lehet kötni őket. Mivel még a világ felfedezésének fázisában tartanak, így előszeretettel próbálják megrágni a különböző tárgyakat. Arról nem is beszélve, hogy a mozgáskoordinációjuk még nem tökéletes, így vigyázni kell, hogy nehogy kárt tegyenek magukban. Tökéletes megoldást jelentenek a különböző Clemmy építőkockák. Puha, gumiszerű anyaguknak köszönhetően nem tudják megsérteni magukat vele, így akár a rágcsálás a fő cél, akár az építés, minden könnyen megy. Mivel tökéletesen illeszkednek egymásba, így a legkisebbeknek is könnyű az építkezés. Mivel ezek szettben kaphatóak, így egymással is összeilleszthetőek, tehát az építés öröme és a változatosság is adott.

A könnyű tisztításnak hála akár a kertben vagy a medencében is bátran használhatja a gyermek.  

Nagy ovis és kisiskolás korosztály

Vannak gyerekek, akik az ovi végeztével olyan érdeklődőek, hogy tökéletesen alkalmas számukra a MiniLÜK készletek némelyike. A legjobb bennük, hogy ha az alapkészlet megvan, akkor igazából bármelyik füzetet meg lehet venni, mindig egy új és izgalmas játék várja a gyermeket. Ugyanazt a készletet akár nagyobb testvérek is használhatják, hiszen számukra is készültek füzetek, így igazi multifunkciós játékot biztosít nekik.  

Maga a játék roppant okosan van elkészítve, mivel a táblát rá kell helyezni az aktuális feladatra, és meg kell oldani. Ha pedig mind a 12 lap a helyére került, akkor csak össze kell csukni a táblát, és már ki is rajzolódik a megfelelő minta. Ha hibátlan, akkor egyezik a füzetben lévővel. Ha nem, akkor ideje újragondolni.  

Nagyobbak szórakozása

A kütyük világában igazán jó, ha végre egy kézzel fogható játék kerül a kamaszod kezébe. Mivel ez egyáltalán nem egyszerű, így érdemes kifejezetten alaposan átböngészni a piacot, hogy mi az, ami ennek a korosztálynak megfelel. A Játékszigetnél kapható Rubik termékek mindenképp jó választásnak bizonyulnak, hiszen egyszerre nyújtanak elfoglaltságot a kezeknek és az agynak is. Valószínűleg még te is örömmel állsz majd neki, hogy kibogozd az éppen aktuális rejtélyeket. Sőt, hogy már igazán kiskorban is elkezdhesd edzeni a gyermek agytekervényeit, számukra is készültek izgalmas darabok. Persze ezek jóval egyszerűbbek, hiszen állatfigurákat formáznak.  

Úgy érzed, hogy érdekelnek az ezekhez hasonló játékok? Keresd a webáruházat, és találd meg a gyermeked számára ideális darabokat!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!