Komplex programmal várja a látogatókat a hétvégén a Tavaszi lóverseny és food truck show

Bulvár, 2019.04.30

A hétvégén - május 3-5. között - rendezik meg a Kincsem Parkban a Tavaszi lóverseny és food truck show-t, amely komplex programokkal várja a látogatókat.

Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornának elmondta: már a nyolcadik lóverseny és food truck show-t rendezik, mely idén az első fesztivál lesz. Pénteken agár- és ügetőversenyekkel kezdenek, a szombat az ügetőké lesz, vasárnap pedig a legnagyobb galoppversenyeket futják.

Vad-Horváth Zoltán, a Street Food Egyesület elnöke kiemelte, hogy a rendezvényen idén már 60 autóval lehet majd találkozni, 120 jelentkezőből választották ki a 60 legjobbat. Sok új dologgal lehet majd találkozni, így lesz például osztrigát áruló nagyon régi Mercedes és görög gyrost áruló autó is.

Abszolut családi rendezvény lesz - hangsúlyozta Pécsi István, így idén sem hiányozhat a körhinta. Rengeteg ingyenes gyerekprogram lesz, az állatsimogatótól kezdve a pónilovagláson át a kézműves programokig, a gyermekek számára ingyenes belépéssel. A kínálatot street art show is színesíti.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!