Legyen egy rádió is a weboldaladon!

Bulvár, 2019.05.28

Ma már a legtöbb vállalkozásnak van valamilyen weboldala. Egyszerű és villámgyors lehetőség rádiót beágyazni rá, méghozzá testre szabható formában.

Myonlineradio Ha ennél is többet keresel, más megoldásokat szeretnél, egyedi ötleteid vannak, akkor a Myonlineradio kapcsolat menüpontján keresztül keresd meg a csapatot, és egyeztesd velük ötleteidet.

Nézzük meg, hogyan tudod ezt a dolgot véghezvinni

Először is, ki kell választanod a rádiót (és hozzá a szervert), amit az oldaladon szeretnél látni, amiről úgy gondolod, hogy a te profilodhoz, személyiségedhez leginkább illik. Nyilván egy gyerekekről szóló, szülői problémákkal, örömökkel foglalkozó profilhoz lehet jó megoldás egy gyerekrádió, de ez sem biztos, hiszen lehet, hogy neked pont egy komolyzenei, konzervatívabb témákkal és zenékkel működő rádióra esik a választásod. Vannak olyan oldalak, amelyeken nem lehet közvetlen megjeleníteni a lejátszót, hanem egy külső ablakban. Érdemes a gombra nyíló lejátszót kipróbálni, mert a többi lejátszó típushoz képest előnyei a következők:

Tartalmaznak műsorújságot és webkamerát, valamint playlist is tartozik hozzá, ha az adott rádiónál elérhetőek ezek a lehetőségek. Tetszeni fog az a megoldási lehetőség, hogy a logót ki tudod cserélni bármilyen linkre, gombra, de használhatod a saját logódat is, ha azt preferálod leginkább. Keresd a myonlineradio.hu weboldalán a “kipróbálásra kattints a logóra” feliratot, és próbáld ki a gombra nyíló lejátszót. Így aztán, ha vizuális típus vagy, rögtön látni is fogod, hogyan néz ki ez a lehetőség pontosan. El fogod tudni dönteni, hogyan mutat a te saját weblapodon.

A lehetőségeidnek azonban itt még nincs vége!

Mini lejátszó

A rádió beágyazása az oldaladba kis helyre is lehetséges, és ettől függetlenül is praktikusan használható lesz. Van lehetősége a hallgatóidnak visszatekerni a műsort, szabályozni tudják vele a hangerőt, de akár szüneteltetni is képesek lesznek az adás menetét. Nagyon hasznos, hogy az éppen szóló dal, illetve műsor címe megjelenik benne, és ez a funkció frissül is a nélkül, hogy az oldalt újra kellene tölteni.

A lejátszóval nem kell bajlódni, mert a szélessége igazodni fog annak az elemnek a szélességéhez, amibe beillesztetted. Ha mégis problémád adódna, a kapcsolati menüponton keresztül segítenek neked a Myonlineradió munkatársai.

Lejátszási lista beágyazása

Ha szeretnéd kitenni egy szintén beágyazható dobozkával azt, hogy az általad kiválasztott rádióban milyen zenék szóltak, erre is van megoldás. Akár egy egész hónapra visszamenőleg ki lehet keresni benne az elhangzott dalokat, sőt akár újra meg is lehet hallgatni azokat.

Kerülj jobb pozícióba

Ha kiteszed a Myonlineradio logóját, jobb pozícióba, előrébb sorolnak rádiós listájukon, valamint Facebook profiljukon is megjelenítik a te rádiód, amelynek jelenleg hatvanezer követője van. Infót a rádiós partnerek menüben olvashatsz hozzá.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!