Miért használj te is ékszerápoló termékeket?

Bulvár, 2022.08.21

Az ékszerápoló termékek használata nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ékszereink megőrizzék az eredeti ragyogásukat.

Ékszer A mindennapok során számos szennyeződés, külső fizikai és vegyi hatás éri őket, amelyek nyomot hagyhatnak a felületükön.

Ékszerápoló termékek - megvédik az értékeidet

Egy ékszernek - legyen az eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, fülbevaló, nyaklánc - az anyagi értéke mellett eszmei értéke is van. Érzések, emlékek, hangulatok társulnak hozzájuk - olyan, pénzben nem kifejezhető dolgok, amelyek évtizedek elteltével is felkavaróak lehetnek. Ezért fontos az egyes ékszerek csillogását a szó átvitt és valós értelmében is megőrizned.

Ebben segíthetnek a Marta Meisels Jewelry ékszerápoló termékei is, amelyek alkalmazásával te is könnyen elérheted ezt a célt.  

Az ékszerviselés és -ápolás szabályai

Mielőtt megismerkednél az ékszerápoló termékekkel, célszerű néhány ékszerviselési szabályt is megtudnod. Erre azért van szükség, mert ezáltal tudatosabban gondolsz majd az ékszereid ápolására is. Lássuk, mire érdemes figyelned az ékszerek használatakor, mik azok az alapelvek, amiket követned kell.

  • Ne viseld az ékszereket az olyan jellegű tevékenységnél, ahol megvan az esélye annak, hogy az megsérülhet vagy beleakadhat valamibe. Az ékszerek nem szeretik azt sem, ha megnyomódnak, dörzsölődnek. Ilyen a házimunka, a sportolás, a mosogatás is.
  • Ügyelj arra, hogy öltözködés közben ne viselj ékszert, mert az könnyen beleakadhat a ruhába, és elszakadhat (mármint a nyaklánc). A köves ékszereknél megnyílhat a kőfoglalat, kieshetnek az értékes kövek - indulhat a keresgélés, ami előfordulhat, hogy nem mindig jár sikerrel.
  • Ne kenj vagy permetezz közvetlenül az ékszerre illatszereket, krémeket. Kerüld a napozókrémet, a parfümöt, a hajlakkot, a testápolót - mert az könnyen vezethet mattuláshoz, maródáshoz a felületén.
  • Az ékszert tartsd távol a gyógyvizektől, strandok, uszodák vizétől, mert erős elszíneződést okozhatnak. Fürdés, tusolás alkalmával se viselj semmilyen ékszert.
  • Óvd az erős fény- és hőhatástól, mert az az ékszer és a kövek elszíneződését okozhatja.

Milyen ékszerápoló termékek vannak?

Szerencsére az ékszerápoló termékek kiváló minőségének hála, ma már az ékszerek tisztán tartása során is professzionális munkát tudsz végezni. A megkopott, megkarcolt, fényét vesztett, szennyezett ékszereket ezen termékek segítségével könnyen megtisztíthatod. Ilyen termékek:

  • A polírozókendők - tisztán tartják az ezüst, titán és a nemesacél ékszereket, és megkönnyítik az apró karcolódások, elszíneződések eltávolítását
  • Az ékszertisztító habok
  • Az ékszertisztító gélek

Ezek a termékek garantáltan új ragyogást adhatnak a mindennapi használatban megkopott karikagyűrűknek, eljegyzési gyűrűknek! Egyaránt tisztítják és ápolják a nemesfémeket, az alternatív fémeket, a drágaköveket, ahogy segítséget jelenthetnek az értékes órák tisztításában, karbantartásában is.  

Vásárolj te is ékszerápolókat és őrizd meg az ékszereid ragyogását!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!