Mire jó a poncsó?

Bulvár, 2020.08.14

A gyerekek számára a nyarak a strandolásról és a szabadságról szólnak. Amikor csak tehetik, medencébe, víz közelébe vágynak, ahol elviselhető a meleg.

Pancsó A pamut vagy poliészter törölközésre alkalmas strandponcsók ilyenkor praktikus kellékei a strandtáskának, mert kis helyet foglalnak. De nem csak vízközelben, tó-, folyó- vagy tengerparton, hanem otthoni használatra is alkalmas a poncsó. A nagyobb méretű téglalap alakú vagy négyzetes kapucnis pamutlepel és a gyorsan száradó poliészter poncsó is tökéletesen takarja a gyerekeket. Nem tudják egyszerűen ledobni magukról, ezért sokkal praktikusabbak, mint a fürdőköpeny, ami inkább a nagyobbaknak ajánlott.  

A poncsó segít gyorsan megszáradni, és melegít, ha kell, sőt, akár még a felöltözést is meg lehet oldani alatta diszkréten.

A gyerekeknek szánt törölközők és köpenyek esetén a minta sokat számít, semmiképp nem lehet unalmas. A NETBolt kínálatában egyedi mintájú poncsókból válogathattok közösen, amik biztosan elnyerik a gyerekek tetszését.

Mesehősök a poncsón

A poncsók anyagukban, alakjukban, méretükben különböznek egymástól a NETBolt kínálatában. A nagyobbaknak szánt kivitel kapucni nélküli. Ilyen az argentin tinisorozat, a Soy Luna mintájával díszített poncsó is. A két dzsinn, Shimmer és Shine figuráival készült strandponcsó és az Én kicsi pónim varázserejű pónijaival díszített kivitel inkább az óvodás korosztály részére készült, akárcsak a világhírű Jégvarázs Elza vagy Anna babái, a kedves Peppa Malac, a Lol babák vagy Barbie, illetve a Disney legismertebb Hercegnős meséinek szereplőivel díszített verziók.

Annak ellenére, hogy az igazi hősök sose fáznak, a Pókemberes, Bosszúálló, Superman vagy Star Wars mintával díszített fürdőponcsó jó szolgálatot tesz a kisfiúknak is a fürdés után. A fiús poncsók mesefilmek népszerű szereplőit elevenítik meg, mint a Tini nindzsa teknőcök, az autós Verdák, a kedves kis gőzmozdony, Thomas vagy a világhírű focicsapatok logóival díszítettek. A Chelsea, Manchester City vagy Real Madrid kötődésű családok fiai remekül mutatnak ezekben a poncsókban, amit nemcsak a fiúk, de a szülők is szeretni fognak a praktikusságuk miatt.  

Az állatnevelgető Hatchimals, Sam, a bátor tűzoltó, a kedves Micimackó és az örök vesztes SpongyaBob vagy a félénk Scooby Doo fiúknak és lányoknak is kedves mese, ezért ezeket a poncsókat jó szívvel ajánljuk mindkét nem és minden korosztály számára.

Miért szeretjük a poncsót?

Anyaguk puha és könnyen kezelhető, tapintásuk kellemes, ezért tökéletesek érzékeny bőrű gyermekek számára is. Rendkívül jó nedvszívó képességűek, mégis gyorsan száradnak.  

A NETBolt kínálatában méret, nem és márka szerint is tudtok keresni Disney, Marvel, Nickelodeon mintás baba- és gyermektermékeink között. Ha menő ruházatot, iskolaszereket, partytermékeket és egyéb kiegészítőket keresel kisiskoláskorig, nézz szét a cég kínálatában.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!