Ötletes játékok

Bulvár, 2019.05.27

A játék komolyabb, mint gondolnád. A kicsik játék közben tanulhatnak, fejlődnek a kognitív (beszéd, memória, stb. ) képességeik, és megismerhetik a környezetüket is.

Wombatkütyü
De játszani felnőttkorban is jó! Egy stresszes nap után kifejezetten megnyugtató lehet a feszültséget valamilyen játékkal levezetni, egy társasos este pedig nemcsak vicces, de akár romantikus is lehet. Sőt, egy ötletes játék szülinapra, esküvőre is jó választás.

Fejtörők a logikai játékok szerelmeseinek

A logikai játékok nem csak az idő elütésére jók, bár tény, hogy egy nehezebb fejtörő megfejtése nem mindig egyszerű. Ha szereted a Rubik-kockát vagy az ördöglakatot, akkor a Mágikus labdát is imádni fogod! Ez a fejtörő ugyanis garantáltan próbára tesz majd, és mivel állítható a nehézségi szintje, egykönnyen meg sem fogod unni. A Mágikus labda akkor is segíthet, ha elakadsz egy projekttel a munkahelyeden, és nem jön a világmegváltó ötlet. De előveheted akkor is, ha túl nagy a feszültség, és szívesen levezetnéd a stresszt.

Dobd fel a nyarat színes kiegészítőkkel!

Itt a nyár, jön a strandszezon, vagyis ideje frissíteni a strandfelszerelésed. Mit szólsz például egy óriási, unikornis alakú úszógumihoz? Egy ilyen matraccal biztosan kitűnsz majd a tömegből, annyira különleges. Legyen az egy medencés buli vagy a Balaton, ezzel az úszógumival nem maradsz észrevétlen! Ráadásul többen is kényelmesen elfértek rajta, a kapaszkodóknak köszönhetően pedig tuti, hogy nem estek a vízbe. Ha nem jön be az unikornis, akkor válaszd a fánk formájú úszógumit! Lebegj a vízen, élvezd a kellemes napsugarakat, és ne aggódj, mert olyan stabil, hogy biztosan nem fogsz felborulni! A strand jó móka, de akkor se csüggedj, ha otthon kell töltened egy forró nyári napot. Már előre tárazz be a mágikus víziballonokból, és ha elviselhetetlen a hőség, vívjatok vizes lufi háborút! A csata biztos nem lesz unalmas, mert egyszerre 111 vízibombát tudsz felfújni, ennyi 
lufival pedig esélye sem lesz az ellenfeleknek!

Játékok a legkisebbeknek

A Wombatkütyü webáruházában a legkisebbek számára is találsz érdekes játékokat. A Magic race autópálya az egész családnak jó szórakozás már a pálya felépítésétől, aminek csak a kreativitásotok szab határt. Ha pedig kész a pálya, akkor indulhat is a verseny, és győzzön a jobb! A játékok szünetében pedig jöhet az okosodás a Matematika tanulást segítő bűvös henger segítségével. Ez az eszköz játékos formában ismerteti meg a gyerekekkel a számokat és az alapműveleteket, de ennél többet is tud. A színek és formák javítják a kicsik térlátását, és a figyelmüket is felkeltik, illetve jobb problémamegoldóvá teszik őket. Miközben a gyerekek tekergetik a hengert, észre sem veszik, hogy tanulnak. Kedvet kaptál már a játékokhoz? Ha igen, akkor keresd meg a kedvencedet, és légy újra gyerek legalább egy kis időre!
(Webrádió)

Címkék

Wombatkütyü
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!