Szeptember 18-án indul a Főmenü című gasztroműsor 2. évada a Duna Televízióban

Bulvár, 2021.09.03

A Főmenü című gasztroműsor szeptember 18-tól visszatér a képernyőre: a második évad a Duna Televízióban szombatonként 17 órától látható. A műsorban Széll Tamás Michelin-csillagos séf új műsorvezetőtárssal, Böröcz Zsófiával készíti el a fogásokat.

Szeptember 18-án indul a Főmenü című gasztroműsor 2. évada a Duna Televízióban A második évad receptúráiban hangsúlyosabb szerepet kapnak a könnyedebb alapanyagok, de továbbra is minden részben új és szemet gyönyörködtető ételekkel készülnek a házigazdák - olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Mint írják, a tematikában továbbra is kiemelt szerepe lesz egy-egy régió vagy ország kultúrájának és helyi jellegzetességeik elkészítésének. A kínálatban - fagylaltok, sütemények, szörpök, hazai klasszikusok - valamennyi korosztály megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Az új évadban is szakértők érkeznek vendégségbe és kóstolják meg az ételeket, valamint személyes történeteiket osztják meg az adásokban a nézőkkel, akik így nemcsak a hazai és nemzetközi gasztronómiát ismerhetik meg, hanem annak jeles képviselőit is. A vendégszereplők között lesz Góg Angéla, Nyíri Szása és lesz egy különleges epizód is Szulló Szabinával. Vendégként érkezik Pikali Gerda, aki az új évad narrátoraként is végigkíséri az adásokat.

A közlemény szerint a könnyedén elsajátítható konyhai tippek és házilag elkészíthető receptek népszerűvé tették az első évadot. Széll Tamás professzionális mozdulatsorai az otthoni konyhában is alkalmazhatók, így végig beavatottnak érezheti magát a néző is.

A közleményben Széll Tamást idézik, aki kiemelte: a Főmenü egy igényes, hasznos és edukatív, ugyanakkor szórakoztató gasztroműsor. Az új műsorvezetőtárs, a desszertek világában magabiztosan mozgó Böröcz Zsófia ígérete szerint könnyedebb és egészségtudatosabb ételek is asztalra kerülnek.

"Tamás és Zsófia bemutatják azokat a gasztrotrendeket, amelyek mostanában sok fiatalt foglalkoztatnak, nagyobb hangsúlyt kapnak a vegetáriánus ételek, illetve olyan fogásokkal készülnek, amelyek laktatóak és egészségesek egyaránt" - áll a közleményben.

Mint írják, a Főmenü Facebook- és weboldalán extra tartalmak, további különlegességek, izgalmas receptek találhatók meg.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Szeptember 18-án indul a Főmenü című gasztroműsor 2. évada a Duna Televízióban Szeptember 18-án indul a Főmenü című gasztroműsor 2. évada a Duna Televízióban Szeptember 18-án indul a Főmenü című gasztroműsor 2. évada a Duna Televízióban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!