Vizes vb - Cseh 2020-ban is úszni akar hazai közönség előtt

Fina - Vizes VB 2017, 2017.07.27

A 2020-as hazai rendezésű Európa-bajnokságon még mindenképpen szeretne úszni Cseh László, aki szerdán szerzett ezüstérmet a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

A 31 éves klasszis csütörtökön az egyik szponzor meghívásának eleget téve beszélt erről, hozzátéve, még egyszer át akarja élni azt a hangulatot, amely jelenleg jellemzi a budapesti vb-t. Újságírói kérdésre válaszolva elmondta, 18 éves önmaga, illetve a mostani között talán az jelenti a legnagyobb különbséget, hogy sokkal jobban odafigyel a regenerációra.

Hozzátette, rutinjának köszönhetően adódnak előtte olyan feladatok, amelyeket könnyebben végrehajt, de természetesen van, amikor nehezebb dolga van.

Egy olasz újságíró kérdésére válaszolva Cseh külön gratulált a 200 méter gyorson győztes Federica Pellegrininek, megjegyezte, mindig öröm látni egy nagy világversenyen, ha valaki meglepetést okoz.

Pellegrini a fináléban legyőzte az amerikai Katie Ledeckyt, aki pályafutása során először kapott ki vb-döntőben.

A sorozatban nyolcadik világbajnokságán érmes Cseh, aki még 100 méter pillangón is érdekelt, elmondta, ezúttal körülbelül egy hónapos pihenőt tart majd, az edzéseket várhatóan szeptemberben kezdi el újra.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!