Vizes vb - Péntek estétől lezárják a Budai alsó rakpart egy szakaszát

Fina - Vizes VB 2017, 2017.07.21

Péntek este 10 órától csaknem két hétre lezárják a Budai alsó rakpart Halász utcai felhajtó és Üstökös utcai felhajtó közötti szakaszát - közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. péntek délután az MTI-vel.

Közleményük szerint itt helyezik el a 17. FINA Világbajnokság óriás toronyugró versenyzőit kiszolgáló pihenőlétesítményeket.

Az útlezárás okozta forgalmi korlátozás enyhítése érdekében a Halász utca felől északra továbbra is járható lesz a felhajtótól a Fő utca felé tartó útszakasz, a délre haladók pedig a rakpart alsó szakaszára továbbra is ráhajthatnak. A lezárás augusztus 3-ig tart - olvasható a közleményben.

A BKK péntek este az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, nem csak péntek estétől augusztus 3-án, vasárnap reggel 6 óráig korlátozzák a Budai alsó rakpart forgalmát az Üstökös utca és a Halász utca között a vizes-világbajnokság miatt. Ugyanitt: augusztus 5-én, szombaton 0 órától 6-án, vasárnap, 16 óráig, valamint augusztus 12-én, szombaton 0 órától 13-án, vasárnap 16 óráig is korlátozzák majd a forgalmat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!