A 4iG az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségének új tagja

Gazdaság, 2019.09.10

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) tagjai közé választotta a 4iG Nyrt.-t szeptembertől - közölte az egyesület kedden az MTI-vel.

Veres Mihály, az EFISZ elnöke a közlemény szerint a megnövekedett fejlesztési igények miatt az érintett szolgáltatók szorosabb együttműködését szorgalmazta. A 4iG Nyrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettese hozzátette, hogy a jelentős növekedési lehetőségeket látnak a pénzügyi területek technológiai fejlesztésében. A társaság - hangsúlyozta Radó Gábor - számos megoldással és egyedi fejlesztéssel segíti a pénzintézetek átlépését a digitális üzleti jövőbe.

Az EFISZ tevékenysége az érintett szolgáltatók érdekképviseletén éppúgy kiterjed, mint a fizetési értéklánc mögött álló üzleti modellek és informatikai rendszerek fejlesztésére - olvasható a közleményben. A szervezet tagja többek között a Budapest Bank Zrt., Diákhitel Központ Zrt., Erste Bank Hungary Zrt., a Magyar Államkincstár, a Magyar Posta Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., MKB Bank Nyrt., az OTP Bank Nyrt., a Vodafone Magyarország Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!