A Valor Zrt. és a CED közösen dolgozik a magyar innovációk külpiaci sikereiért

Gazdaság, 2019.11.05

Együttműködési megállapodást kötött az állami tulajdonú Valor Hungariae Zrt. (Valor) a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.-vel a magyar innovációk felkutatása, külpiacokra segítése érdekében - közölte a magyar ötletek, innovációk, találmányok felkarolására, fejlesztésére és hasznosítására szakosodott Valor kedden az MTI-vel.

Az együttműködés részeként a Valor Zrt. tájékoztatja majd a CED Kft.-t, azokról a magas innovációs tartalommal és piaci potenciállal rendelkező ötletekről és találmányokról, amelyek bekerültek a vállalat mentorprogramjába.

A CED pedig vállalta, hogy támogatja ezek külpiacra jutását az illetékességi területén (Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Szlovákia, Ukrajna, Lengyelország, Románia, Csehország) többek között a piacspecifikus igények felmérésével, exportlehetőségek feltérképezésével, exportengedélyek és minősítések beszerzésében való közreműködéssel, célzott partner kiajánlással és külkereskedelem-technikai információk nyújtásával.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!